Bjud på sockerdricka då det blir dags för släktkalas

Kalas för familjen kan innebär alla tänkbara gäster. Då måste det finnas någonting som alla trycker om. Med sockerdricka kan det aldrig gå fel. Det är en utmärkt dryck att servera i bålet.

Sockerdricka är ett säkert kort

champis

Sockerdricka är det naturliga valet för läsk. En smak av Sverige helt enkelt. LäskEN smakar inte riktigt på samma sätt idag som den gjorde än gång i tiden.

Vuxna som barn gillar den. Den är lättsam och alltid mycket söt. Vissa varianter är sötare än andra. Då kan du istället välja att göra egen läsk och skapa sockerdrickan med mindre socker.

Prova Aromhusets läskkoncentrat som innehåller 80 % mindre socker. Eller Aromhuset helt sockerfria serie, där finns sockerfri sockerdricka. Allt finns hos ALLT-FRAKTFRITT.SE.

Köp koncentrat istället för läsk

Det är enkelt att göra egen sockerdricka. Allt du behöver är rätt essens och sedan så skapar du ditt eget bubbelvatten. Du kan styra smaken på det sättet. Man vet aldrig när det kan komma till användning.

Det är korsningen av päron och citron som ger den unika smaken i sockerdricka. Länge var det Saturnus som var nummer 1 inom sockerdricka. Den används idag i Aromhusets sockerdricka läskkoncentrat

En bål som bara smakar läsk är inte särskilt god. Då är det inte så dumt att välja att använda lite mindre läskkoncentrat då du gör din egen läsk. Sen kan du blanda på. Kom ihåg att inga barn ska dricka från ett bål som även innehåller alkohol!

Hur mycket mineralvatten kan du dricka?

Att minska sockerkonsumtionen verkar vara synonymt med att sluta att dricka sockerdricka. Men så behöver det inte vara.

Kom ihåg att Aromhusets smaker innehåller 80 % mindre socker, det kan vara värt att prova.

Aromhuset har tagit ledartröjan nuförtiden.

Vatten med smak är som köps i affär är ofarligt. Sockerdricka Socker är inte farligt per automatik. Det som spelar roll är mängden socker och hur ofta. Om man inte äter så mycket socker blir man bättre på att känna smak.

Tänk på detta när du serverar

Mycket handlar om hur du väljer att servera läskEN. Om du gör läst hemma ser den inte ut som den i butik. Men det kan fortfarande se mycket inbjudande ut. Ett sätt som blir bra är att servera i individuella glas.

Det går också att hälla på kanna men då finns risken för att bubblorna snabbt försvinner. Prova dig fram. Garnera gärna med olika tillbehör.

Smaken går väl ihop med citron. Du kan också prova med limeblad eller gurka. Det livar upp lite extra.