Gör egen julmust som är nyttig med läskmaskin

JulmustEN hör julen till. Men butiksvarianterna innehåller oftast mycket socker.

Nu finns det en lösning på problemet, med läskmaskinEN kan du blanda hur du vill. Det är dessutom en skonsam metod för vår miljö.

smaker

Hemläsk är bäst för den som gillar koncentrat. Den främsta är kanske att du på detta vis får en mycket godare läsk. Du kan dosera smakerna som du vill. Dessutom så fungerar de fint med alla typer av läskmaskiner.

En julmust som smakar jul

När du köper Aromhusets läskkoncentrat för julmust så får du en läsk som smakar så som den ska. Du behöver bara köpa rätt flaska. En halvliter essens ger 12,5 liter kolsyrad julmust. En mildare smak ger ännu fler liter.

Innovativa sätt att använda smakessenser

Det är inte bara julmust som blir enklare att göra om du har läskkoncentrat för din läskmaskin. Om du vill kan du dessutom göra egen slush som smakar julmust. Du kan också använda colasmak.

När du väl börjat göra egen läsk upptäcker du snabbt hur roligt det är. Blanda smakerna till Sodastream som du vill. Smakkombinationerna är i det närmaste oändliga.

Du kan själv göra unika smaker som inte finns i butik. Dessutom så kan du räkna med att den är nyttigare på så vis att du drar ner 80% på socker och på andra onödiga ingredienser. aromer för aqvia Det uppskattas av din familj och vänner.

Gör bubbelvatten som du aldrig tröttnar på

Många vill ju ha julmust året om. Eller så tycker du att det bordsvatten som du köper i affären inte är så gott. Med läskkoncentrat så kan du få den dryck du vill ha när du vill ha den.

Hemmagjord läsk tröttnar man ju aldrig på. Du styr själv vilka smaker du vill ha just idag.

Se till att ha rätt smaker hemma

Passa på att köpa hem ett gäng smaker när du beställer din läskmaskin. Prova olika smaker. Planera dina inköp beroende på när essenserna ska användas.

Den läsk du gör finns inte att köpa i några butiker och smakar mycket bättre. ALLT-FRAKTFRITT.SE säljer Aromhusets produkter.

Du bestämmer själv mängden kolsyra och styrkan på smaken.Du kan få god dryck när du vill.