Hur kan man ta bort dålig lukt från fötter och skor

Många svenskar lider idag av fotsvett. Det kan även fortgå på sommaren.

Men fotsvett är en del av livet och det är ingenting att skämmas för. Du kan köpa särskild spray mot fotsvett. Sprayen fixar biffen.

unken

allt-fraktfritt.se harerbjuder 2 sprayer. Den ena är Luktstopparen, den är så hudvänlig att den fungerar som deodorant under armarna. Tar bort svett i 12 timmar.

Gamla skor som det inte går att göra något åt

Vissa skor är det bättre att kasta. Men du kan försöka att behandla dem med luktborttagare. Om skorna ändå ser för risiga ut spela fotsvettEN nog mindre roll.

Du kan ju alltid köpa nya skor. Allt har ett bästföredatum. Det gäller även skor. Sprayen mot lukt används nog ändå bäst om den sprayas på skor som du fortfarande använder.

Så enkelt är det att ta bort dålig lukt

Det finns lite olika typer av spray som är till för att få bort röklukt och svettlukt. Alla produkter håller givetvis inte samma standard. Luktstopparen står upp mot alla svåra test. Du kommer inte att skada skorna eller dig själv.

Applicera sprayen direkt i skorna. Spruta på ett lager. Det är det enda som behövs. Vänta bara på att sprayen torkat. När du sedan tar på dig skorna så ska du slippa känna svettlukt.

Orsaker till svettlukt som inte går bort

Om du använder dig av en bra spray för att ta bort dålig lukt men ändå känner att det stinker så kan det finnas fler anledningar till lukten. Ta en titt på vilken typ av strumpor du använder dig av. Om du använder bomullsstrumpor slipper du lukt.

Det är också viktigt att byta strumpor. Använd nya strumpor varje dag. äcklig doft skor borttagare Om man byter oftare så är ju chansen mindre att det luktar. Om du kan byta två gånger per dag så kan det vara ett bra sätt att motverka svettlukten på.

Men glöm inte bort dina fötter. Att tvätta fötterna i duschen är viktigt. Luktstopparen kan även användas direkt på fötterna.

Det är ju ingen vits med att bara behandla skorna men inte fötterna.