Med antibakteriell spray kan du desinficera mer än dina händer

Du måste tvätta händerna. Många oroar sig för att handspriten ska ta slut. Tvål är oftast bättre än handsprit. Inget hem är komplett utan en antibakteriell spray.

Den bakteriedödande spray kan användas till det mesta. Men det är inget substitut för handtvätt. Investera gärna i en antiseptisk tvål.

Bakterier och virus hittar ganska lätt in i våra hem. Man vet nu att coronaviruset kan överleva i flera dagar på plast. antibakteriell spray är ett mycket bättre skydd än vad folk tror.

Få ett bra skydd med bakteriedödande spray

En bakteriedödande spray har många användningsområden. Den kommer att döda virus som finns på bord, stolar, bänkar och handtag. Alla tänker inte på handtagen.

En coronasmittad person kan ha tagit i samma dörrhandtag som du. Då måste du börja om igen. Kanske kliar du dig i ökat också.

Nu ångrar du dig kanske att du inte använde ytdesinfektion. Om du går ut så ska du använda handskar. Om vi har en pandemi så är det extra viktigt att använda handskar.

Glöm inte bort handtagen

Det är inte säkert att en spray med handsprit kan döda alla virus. Några av våra mest vanliga bakterier och virus överlever handspriten. Då bör du istället gnida in ytorna med en antibakteriell ytdesinfektion som bevisligen fungerar!

Den antibakteriell spray är både enkel och smidig att använda. Sprayen kommer åt överallt. Den har god verkan överallt.

ytdesinfektion

Man vet aldrig när den bakteriedödande spray kan användas. Produkten torkar snabbt.

Använd produkten med måtta

Folk omkring dig har influensa symtom och du är orolig. Det finns ingen anledning till att överanvända produkterna. Om du bara får rutin på användandet av antibakteriell handtvål och bakteriedödande spray så är det ingen fara.
Varumärket Smittstopp levererar alltid. Du kan köpa produkterna online.