Nu finns läskmaskinEN som hjälper dig att göra egen julmust

JulmustEN hör julen till. Men vi vill helst slippa onödigt mycket socker och så är det ju inte alltid så praktiskt att släpa flaskor från butiken.

Som lösning på problemet finns nu läskmaskinEN att köpa tillsammans med olika koncentrat så att du kan blanda efter egen smak. Att du är med och skyddar miljön är extra bra.

bästa

Koncentrat passar bäst till hemläsk. På så vis får du en godare läsk. Smakessenserna blandar du enkelt och de ger precis den smak du vill ha. De fungerar tillsammans med alla läskmaskiner.

Julmust som smakar så som den borde

När du köper detta koncentrat får du en julmust som verkligen smakar jul. Du behöver bara köpa flaskan. 5 liter kolsyrad julmust. En mildare smak gör att patronen räcker längre.

Få ut det mesta av dina smakessenser

Om du har läskkoncentrat kan du göra mer än bara julmust med din läskmaskin. Om du vill kan du dessutom göra egen slush som smakar julmust. Du kan också använda colasmak.

Det är roligt att göra egen läsk och du kommer snart att märka att du kan skapa den perfekta drycken på detta vis. De varierande smakerna kan i princip blandas som du önskar. Det är fullt möjligt att kombinera julmust och apelsin.

De smaker som du blandar kan inte köpas i butik. Dessutom så kan du räkna med att den är nyttigare på så vis att du drar ner 80% på socker och på andra onödiga ingredienser. kolsyremaskin Julmust Det kommer att uppskattas av din familj.

Tröttna aldrig på ditt bubbelvatten

Blir du också besviken när julmust inte finns att få tag på under sommaren? Det är också möjligt att butikens bordsvatten inte faller dig i smaken. Med läskkoncentrat så kan du få den dryck du vill ha när du vill ha den.

Hemmagjord läsk tröttnar man ju aldrig på. Du styr själv vilka smaker du vill ha just idag.

Välj rätt smaker till kolsyremaskin så att du har det som krävs

Passa på att köpa hem ett gäng smaker när du beställer din läskmaskin. Prova lite olika varianter och smaker. Prova olika smaker beroende på event.

Du får billig läst som smakar bättre. SE har alla originalextrakten som smakgivare.

Du blandar som du själv tycker är bäst.Du kan få god dryck när du vill.