Nu kan du göra egna såpbubblor med glycerol och diskmedel

Du kan få till bubblorna snabbt och lätt. Om man behöver en kul aktivitet till kalaset eller utflykten så ska man ladda med glycerol, diskmedel, vatten och lite socker. Då har man det som krävs.

Det är ju kul med såpbubblor.

Såpbubblor passar ju de flesta. Följ recepten online eller gör ett eget med glycerin, vatten och diskmedel.

En skvätt socker blir också bra för att få rätt konsistens. Man kan få riktigt stora bubblor och billigt blir det ju också.

Finns glycerin på webben?

Har man bråttom så ska man kanske glycerol köpa i en vanlig butik, men man kan få leta för det är inte alla vanliga affärer som har detta. Det behövs en speciell sort för att göra fina bubblor.

Om du handlar på internet spar du pengar. allt-fraktfritt.Allt-frakfritt.se har billig glycerol. vegetabiliskt glycerin köpa Bunkra upp med rätt varor så att du inte blir utan.

Är glycerin farligt?

glycerin

Kan jag leka med flytande tvål i badkaret? Ja, om man sväljer tvålen, men vem gör det? Det är samma med glycerin. Man ska inte äta det direkt. Dock är glycerin ett livsmedel och ämnet som ger fyllighet i vin.

Att göra bubblor med medlet är ingen fara. De hemmagjorda bubblorna är helt säkra.

Hur får man de stora bubblorna?

För det första måste man ha rätt verktyg. Att göra en ram av pinnar och snören är en bruklig sed. Om du vill fördjupa dig kan du göra det online.

Man kan också göra flera verktyg på en gång. Utomhus är det bäst.