Ökad produktion med en modern etikettmaskin

Antal applicerade etiketter spelar ingen roll. Du kan spara tid på att jobba effektivt. Det kan vara värt att investera i en etikettmaskin som klarar höga volymer av etikettering.

Det är viktigt att köpa en maskin som har kapacitet att klara uppdraget. En manuell etikettmaskin kan faktiskt vara väldigt bra. De är enkla att använda och du blir färdig snabbt.

Viktigt med perfekt placering av etikett

Det man inte får glömma bort är att man med etiketteringen måste få en god placering. Streckkoden måste vara synlig för att den ska fungera.

Därför ska du köpa en etikettmaskin. Det är viktigt att etiketten alltid sitter på samma höjd. SE, ta gärna en titt, en bild äger mer än 1000 ord.

Placeringen av etiketten ska inte vara svår. Om man ska använda sig av en maskin vill man ju ha någon nytta av den. Vilken märkning det handlar om ska inte spela in. Det ska bara vara att ladda maskinen och köra på.

etiketter

Köp en egen etiketteringSMASKIN

Det finns olika varianter. Rätt val är det som kommer att passa den egna produktionen allra bäst. Om du vill ha hjälp kan du läsa om vad andra säger. Kanske räcker det med en enkel modell?

Tryck större volymer

Om det handlar om större volymer så kan du köpa en egen maskin. Det finns prisvärda produkter att köpa. De ser bra ut och märkningen blir enkel då man kan sköta den manuellt.

Etiketteringen kan skötas av alla på företaget. Det går också bra att anställa någon som utför jobbet.

Även större volymer behöver inte ta lång tid och det finns ingen anledning till att låta ett företag ta hand om det hela för en dyr peng. Du kan betala någon per styck.

Den som du rekryterar kan fakturera dig för jobbet i efterhand.

1 krona för 15 sekunder – det är vad det kostar på företaget. Lappar kan kosta så mycket som 2 kronor. En hemmafru kan göra det mycket billigare.

Om du använder rätt klistermärken så blir det rätt från början

Du måste köpa rätt etiketter. De ska fästa väl så att man inte måste göra om allting. Om lapparna inte fastnar så kan du inte skylla på etiketteringsmaskinen. Då blir allt en röra.

Om du ska använda en etikettmaskin så måste etiketterna vara bra också. tryckeri etiketter Om du ska sälja in produkten till någon så måste ju etiketten vara snygg. Därför är formen viktig.

Du kan använda en Brother P-touch direkttermisk. dustin.se är företaget att vända sig till för billiga etiketter.

Använd Epson7500G om du vill skriva ut i färg. Den kostar mer men ger billiga utskrifter. Man kan söka billigt pris på nätet.

allt-fraktfritt.se har det du behöver för att komma igång.

Fråga om råd eller testa dig fram. Om det är en flaska som ska märkas så är det ju också viktigt med papper och färg som klarar fukt på ett bra sätt.