Så använder du sko lukt spray i dina favoritskor

Skorna är fortfarande fina men de luktar inte särskilt gott. Det går att få bort fotsvett från skor med en bra sko lukt spray som är till för att neutralisera och behandla skorna. Dålig lukt i skor är ett vanligt problem. De allra flesta drabbas med jämna mellanrum av skosvettlukt!

Nu kan du få bort lukten på ett enkelt sätt

luktborttagare

Skor är inte så enkla att tvätta då kan det vara bra att använda sig av denna metod istället. Fotsvett kan man mildra på olika sätt men det går sällan att helt eliminera den lukt som uppstår av vanlig användning. Sko lukt spray kan ersätta din tvättmaskin när det gäller skotvätt.

Om du inte vill tvätta dina skor så kan du också använda dig av Luktstopparen Spray. Det fixar biffen. Men se först till att du vet varifrån lukten kommer.

Köp Luktstopparen hos allt-fraktfritt.se. De säljer även produkter som lämpar sig till golvbrunnar.

Bättre hygien är också viktigt för god lukt

Skor kan lukta av dålig hygien. Prova att byta strumpor ofta. Om du använder sko lukt spray för att få bort dålig lukt i skor men sedan stoppar i en svettig strumpa så blir det snart äckligt igen.

Om du använder rena strumpor blir luktborttagning mer effektivt. Välj strumpor som suger upp fett. Bomull är det bästa materialet just när det handlar om svettlukt. Bomullen kommer att suga upp svetten och det är också bra för foten.

Använder du tygskor – så får du bort svett

Du kan prova att tvätta dina tygskor för att få bort dålig lukt. Om din tvättmaskin är av nyare modell kan du prova det. Men färgen kan bli ljusare.

Om du är osäker kan du alltid använda sko lukt spray. Det är den form av luktborttagning som är mildast.

Tänk bara på att välja en spray som inte innehåller kemikalier som kan vara farliga för din hälsa. Luktstopparen innehåller mineralsalt och vatten. Du kan använda den under armarna utan problem. Den är effektiv mot svett i upp till 12 timmar.

Behandla dina skor då och då

Behandla så ofta du kan för att slippa lukten. Hur frekvent du ska rengöra beror på mängden lukt. Håll koll på läget. Luktar det fotsvett så spraya.

Det är bra att ligga steget före i behandlingsfasen. ta bort dålig doft i skor Lukten kan bli för stark annars. Detta även då det rör sportskor som kan förväntas lukta lite svett. Du vill ju inte lukta på gymmet.