Så gör du egen julmust med den nyttiga läskmaskinEN

I jul vill vi dricka julmust. Men butiksvarianterna innehåller oftast mycket socker.

Nu finns det en lösning på problemet, med läskmaskinEN kan du blanda hur du vill. Du är dessutom med och skyddar miljön.

Julmust

Det finns god anledning att välja koncentrat för hemläsk. På så vis får du en godare läsk. Smakessenser är enkla att använda och de kan doseras på ett sätt som passar dig bäst. De går att använda tillsammans med alla läskmaskiner.

Julmust som smakar som den ska

När du köper Aromhusets läskkoncentrat för julmust så får du en läsk som smakar så som den ska. Köp rätt flaska och du är igång. En flaska ger 12,5 liter. En mildare smak gör att patronen räcker längre.

Innovativa sätt att använda smakessenser på

Det är inte bara julmust som blir enklare att göra om du har läskkoncentrat för din läskmaskin. Du kan göra slush också. Det finns även colasmak som du kan använda.

När du väl börjat göra egen läsk upptäcker du snabbt hur roligt det är. Sodastreams smaker är varierade och du kan kombinera dem, i princip, som du själv vill. Du kan även kombinera vanilj och apelsin.

Smakessensen ger helt unik läsk. Dessutom så kan du räkna med att den är nyttigare på så vis att du drar ner 80% på socker och på andra onödiga ingredienser. smaker till hemläskmaskin Det kommer att uppskattas av din familj.

Nu kan du göra bubbelvatten som ingen tröttnar på

Blir du också besviken när julmust inte finns att få tag på under sommaren? Det kan också vara så att du inte tycker om vanligt bordsvatten. Om du köper eget läskkoncentrat så behöver du inte oroa dig.

Du kommer dessutom inte att tröttna. Du kan kombinera hur du vill – alltid.

Välj rätt smak

När du beställer smaker till läskmaskinEN, köp hem de smaker som du gillar. Det kan vara klokt att variera lite. Om du ska ha fest kan du till exempel köpa Ha Grape Tonic.

Du får billig läst som smakar bättre. Hos ALLT-FRAKTFRITT.SE kan du köpa originalextrakt som smakgivare.

Du bestämmer själv mängden kolsyra och styrkan på smaken.Det blir god dryck till maten, till mellanmålet och då du bara känner för något som smakar gott och inspirerande.